Ha ide utazol, a Bridgertonban érezheted magad!

R. V. | 2024. Június 23.
Bár a Bridgerton harmadik évada véget ért, a sorozat nem. Ha meglesnéd a forgatást, vagy simán átélnéd a Bridgerton-varázst, látogass ezekre a helyszínekre!

Fogadjunk, hogy amióta a Bridgerton debütált a Netflixen, kíváncsi voltál, mégis hol forgatják a kedvenc sorozatodat! Sőt, az ember szeretne maximálisan elmerülni ebben a romantikus fantáziavilágban, ezért akár potenciális úticélként is szerepelhet a bakancslistádon. Turistaként ellátogatnál az ikonikus bridgertoni helyszínekre? Sőt, úgy időzítenéd az utazást, hátha szerencséd lesz és elkapod a negyedik évad munkálatait? Akkor tudnod kell, pontosan milyen épületeket, utcákat kell keresned. Ne aggódj, azért vagyunk, hogy ilyen infókat szolgáltassunk. 

Nézd meg, hol forgatják a Bridgertont!

Ranger's House nlc

A Bridgerton család házát a Ranger's House nevű épület alakítja. Ezt Londonban találhatod meg a Greenwich-park mellett, Blackheathben. (Fotók: English Heritage/Heritage Images/Getty Images, Profimedia)

the royal crescent nlc

A Royal Crescent egy 30 sorházból álló sor, amely egy hatalmas félholdban helyezkedik el Bath városában. A sorozatban ezen az utca Mayfair legfontosabb része, hiszen itt laknak a Bridgertonok, velük szemben pedig a Featherington család. (Fotó: James D. Morgan/Getty Images)

st james templom nlc

Anthony és Edwina katasztrófába torkolló esküvőjének a St. James Picadilly Templom adott helyet a második évadban. A Londonba látogató rajongóknak valószínűleg misén kell részt venniük ahhoz, hogy megnézhessék belülről a helyszínt, mivel ez egy működő templom. (Fotók: Leon Neal/Getty Images, Liam Daniel/Netflix)

Holburne Museum nlc

A Bath-ban található Holbourne Múzeum biztosan ismerős. Hogy miért? Mert ezt látjuk kívülről, ha Lady Danbury házát mutatják. (Fotó: Matt Cardy/Getty Images)

Hampton Court Palace nlc

Ezt a narancs-fehér téglás épületet ezerszer láttad már a Bridgerton különböző részeinek hátterében. Ez a londoni Richmond kerületben található Hampton Court-palota, ahol számos jelenetet vettek fel a sorozathoz. (Fotók: Malcolm P Chapman/Getty Images, Liam Daniel/Netflix)

The Abbey Deli nlc

A The Abbey Deli nevű boltot Bath-ban Madame Delacroix boltjának külsejévé alakították át. (Fotók: Matt Cardy/Getty Images, Profimedia)

via

Exit mobile version