nlc.hu
Utazás

Kigyulladt a Bridgertonból jól ismert ház

Tűzoltók lepték el a jól ismert Bridgerton-házat

A Bridgertonból ismert Aubrey Hall, civil nevén Wrotham Park Estate váratlan látogatókat kapott: tűzoltók lepték el a helyet, és nagy füstöt láttak a környéken.
Wrotham Park, Hertfordshire

Nyolc tűzoltóautó sietett tegnap délután Hertfordshireba, a Wrotham Parkba. A helyszínen készült felvételek szerint a birtokról csak úgy ömlött a füst, ellepve a környéket. Mint kiderült, szerencsére nem a jól ismert főépület, hanem csak egy melléképület kapott lángra, és valószínűleg megsemmisült – írja a Daily Mail.

A Bridgerton-család rajongói tehát megnyugodhatnak, a sorozat második évadából ismert Aubrey Hall továbbra is, és némi takarítás után nyoma sem lesz a történteknek.  Tegnap negyven tűzoltó dolgozott fáradhatatlanul azért, hogy a lángok ne terjedhessenek tovább. A Shondaland sorozatának jelenleg javában forog a harmadik évada, de azt nem tudni, hogy az 1754-ben épült helyszín mekkora szerepet kap benne. Wrotham Park egyszer már leégett 1883-ban, de akkor sikeresen újjáépítették. A helyszínt már hatvan különféle forgatáson használták az idők során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top