Összeomlott a család, amikor lekésték a 3 millió forintos hajóutat

Vad Rózsa | 2024. Szeptember 08.
Pedig a háromgyerekes, brooklyn-i postásnő életük utazását tervezte a lekésett hajóval.

A brooklyni Tisha LaSaine egy egész éven át spórolt arra, hogy családjával egy hetes hajóútra mehessen, 8500 dollárért. A hajókázással LaSaine ötvenedik szülinapja mellett azt is ünnepelték volna, hogy legnagyobb fiát, Kaseem felvették az egyetemre. A Delta Airlines New York-ból a floridai Orlandóba tartó járata azonban keresztül húzta a család terveit – írta az Unilad.

A 9:54-es induláshoz képest közel két órát késett a gép,

így a három órás út végén lekésték a repülőtértől háromnegyed órára lévő Port Canaveralból fél négykor induló hajót. LaSaine-ék végül a dokkból nézhették végig, miképpen úszik el a lekésett hajó, illetve az útra költött több ezer dollárjuk. Tisha azt mondta, többet sírt, mint a gyerekek, pedig az utazás nekik szólt.

 

Az utazásszervező szerencsére megértő volt: visszaadták az utazás árát. A Delta Airlines viszont, akik miatt az egész késés történt,

már nem volt annyira jó arc.

Először csupán fejenként 250 dollárt ajánlottak fel kárpótlásul, ám miután az ABC 7 csatorna megszellőztette az ügyet, elnézést kértek a késésért, azóta pedig a jegyek árát is visszautalták.

Exit mobile version