Bögrés gyümölcskenyér

cafeblog/rupanerkonyha | 2014. December 01.
Pofonegyszerű elkészíteni, a végeredményben pedig egy finom puha, vajas-rumos-csokis piskóta. Egy szeletnél nem lehet megállni, sőt kettőnél sem...

Hozzávalók:

A mérce a szokásos 2,5 dl-es bögre!
• 1 szűk bögre olvasztott vaj vagy margarin (15 dkg)
• 1 bögre cukor
• 5 tojás
• 2 bögre liszt
• 2 teáskanál sütőpor
• fél bögre darabolt dió
• fél bögre darabolt aszalt vagy kandírozott gyümölcs (nálam kandírozott ananász)
• fél bögre darabolt étcsokoládé (háromnegyed táblányi)
• 2 teáskanál rumaroma (lehet több is)
• 2 evőkanál liszt

Az elkészítésről a Rupáner-konyha blogon olvashatsz!

Exit mobile version