A karácsonyi szezon sztárja: tojáslikőr mousse

nlc | 2019. December 02.
Kihagyhatatlan a karácsonyi ünnepekkor.

Tojáslikőr mousse

Fotó: iStock

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. A zselatint hideg vízben áztatjuk.
  2. A tejszínt felverjük, a tojásokat pedig habossá keverjük a cukorral.
  3. Ezután a tojásokat vízfürdőre tesszük és folyamatosan keverjük.
  4. Amikor besűrűsödik, kész.
  5. Amíg meleg, belekeverjük a kinyomkodott zselatint, majd hagyjuk hűlni.
  6. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a tejszínt, tojáslikőrt, fahéjat, szerecsendiót és vaníliakivonatot, majd a hűtőbe tesszük pár órára.

via

(Nyitó kép: iStock)

Exit mobile version