Jamie Oliver forró csokija – mindent visz

Mona | 2019. December 05.
Rém egyszerű elkészíteni, sűrű és mennyei, sőt finomabb, mint a bolti. Kell ennél több?

Forró csokoládé alaprecept (egy nagy kancsónyi / 24 személyre)

10 perc alatt kész, akár hónapokig is eláll.

Fotó: iStock

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

  1. Reszeld finomra a csokit egy tálba.
  2. Add hozzá a többi alkotórészt és egy csipetnyi sót, majd keverd össze, és adagold ki befőttesüvegekbe.
  3. Minden adag forró csokoládéhoz szükséged lesz a keverékből 1 evőkanálnyira és 150 ml zsíros tejre. Önts a tejet a lábosba és hevítsd, majd keverd bele a csokikeveréket, és addig hagyd bugyogni, amíg sűrű nem lesz. Töltsd ki bögrékbe.
Exit mobile version