Előrehozta a család a karácsonyt, hogy beteg kutyájuk velük ünnepelhessen

nlc | 2016. December 13.
Ennél szebben nem is búcsúzhatott volna szeretett kutyájától ez a család: a haldokló kutyus miatt előrehozták a karácsonyt, hogy kedvencüknek még utoljára része lehessen az ünnepben.

 A Scooby nevű kutya az Angliában élő Bradshaw családdal töltötte egész életét. Mindig is imádott gazdijai közelében lenni, a karácsony pedig különösen kedves volt a számára, hiszen mindenki együtt volt. Ahogy azonban ahogy a kutyus öregedett, az egészségi állapota egyre elkeserítőbbé vált: 16 éves korára süketen, vakon és gyengén tengette napjait, családja számára pedig egyértelművé vált, hogy az idei karácsonyt már nem fogja megérni.

Hacsak előre nem hozzák a kedvéért az ünnepet! A gyerekek feldíszítették a házat, az anyuka ünnepi vacsorát főzött, és persze az ajándékok sem maradhattak el. Az idős kutyus pedig betegsége ellenére ismét olyan élénk és izgatott volt, mint egy kölyökkutya. 

Az ünneplés után Scoobyt állatorvoshoz vitték, ahol örök nyugalomra lelt. Ennél szebb búcsút, mint egy karácsonyt a szeretteivel, valószínűleg nem is kívánt volna magának.

 Még több megható kutyás történet az NLCafén:

The Dodo

Exit mobile version