10 ideális karácsonyi ajándék gyerekeknek

nlc | 2017. November 29.
Szerencsére a gyerekeknek a legkönnyebb karácsonyi ajándékot venni, mert ők minden őrültségnek örülnek. Ennek ellenére nem akarjuk, hogy bárki is elvesszen a játékboltok forgatagában. Ajánlatunkban figyeltünk arra, hogy a kreatív játékoktól kezdve a divatos kölyöktrendeken, minden témában ajánljunk valamit.

Yodás törcsi a legkisebbeknek

A gyerek egyből vizesen rohan a kádból vissza a szobába? Ha ilyen Yodás törcsit kap karácsonykor ajándékba, akkor majd az lesz a probléma, hogy hogyan imádkozzuk le róla a törülközőt. Az internetről olyan 7-8 ezer forint körüli összegért rendelhető.

Csillámtetoválás szett

A tetkók már gyerekkorban is menőnek számítanak, de ilyenkor az igaziak még érthető okokból a tabuk közé sorolandók. Helyettesítőként tökéletesen helytállnak a csillámtetoválások, és egy szettel (különféle méretekben kapható, az ára is ettől függ), amiben vannak minták, csillámpor, ecsetek és ragasztó, a gyerekek nagyon hosszú ideig ellesznek, mint a befőtt. Tökéletes karácsonyi ajándék lányoknak.

Kinetikus homok

Felejtsd el a gyurmát! A kétezres évek gyurmáját kinetikus homoknak hívják. Ez igazából klasszikus homok, amin a szakik módosítottak egy keveset, és ennek köszönhetően nedvesebbé, formázhatóvá vált, és sokáig megőrzi alakját, ami egy homokból készült szobor esetében egyáltalán nem mindegy. Persze azért jól gondold meg, engedsz-e homokot vinni a gyerekszobába…

Mini rágógumi-automata

Ezt az ajándékot azért kétszer is gondoljuk meg. Egyrészt frankó szobadísz lesz a gyerekszobában, másrészt a gyerekek biztosan imádni fogják, viszont egy gyerekre rábízni irgalmatlan mennyiségű, könnyen hozzáférhető cukros rágógumit azért olyan, mint a kecskére káposztát esete. Mi szóltunk. Több különféle méretben beszerezhető.

Katnisses nyaklánc

Az idei tél persze főleg a Star Warsról szól, de szerencsére azért Katniss Everdeen is labdába rúghat. Ha a család lánygyereke rajong Az éhezők viadaláért – tizenkét éves kor felett ez valószínűsíthető – , egy ilyen szuper nyílvesszős nyakláncért odáig lesz, és akkor arról még nem is beszéltem, mennyien fogják irigyelni érte a suliban.

A világ legnagyobb rejtvénye

Egy teljes falat elfoglal, szokatlan fali díszként is tökéletesen működik, de a helyzet az, hogy engem egyszerűen lenyűgöz, hogy 91 000 apró kockából áll össze, és a benne rejlő rejtvények száma is elképesztően sok. Garantáltan ad némi gondolkodnivalót, akár egészen a következő karácsonyig. És nem kerül többe 8-9 ezer forintnál. Okos gyerekeknek ajánljuk, akik már jócskán benne vannak a kamaszkorban.

 

Fejlámpa

Ideális kiegészítő táborozáshoz, sátorozáshoz vagy csak a besötétített gyerekszobában való bohóckodáshoz. És éjszaka, a takaró alatt is lehet vele olvasni, hogy anyu meg ne tudja, hogy még ébren van a gyerek…

Szuperhősös esőkabát

Ha már ki kell menni az esőbe, akkor legalább öltözzön szuperhősnek az ember, nem igaz?

Éjjellátó készülék gyerekeknek

Egy igazi szuperkém a sötétben is lát, és őt semmi sem lepheti meg.

Tauntaunos hálózsák

A gyerek nem akar aludni menni? Mondd neki, hogy a tauntaunos hálózsákjába takarózhat, és egyből rohanni fog az ágy felé. Ha a tauntaun belseje Luke Skywalkert melegen tartotta a jeges Hoth rendszerben, akkor bármilyen kihűlt lakásban ez a legszuperebb takaró. Pláne, hogy decemberben amúgy is minden a Star Warsról fog szólni. Szépséghiba: alapjáraton igyekeztem az itt ajánlott ajándéktárgyakat tízezer forint körüli áron belül tartani, de itt “picit” túlcsúsztam: a netről rendelve egy ilyen hálózsák benne van úgy negyvenezerben… Karácsonyi ajándéknak egy cseppet drága. De tauntaunos!

Exit mobile version