Baba

Firkálható fal a legújabb gyerekszobatrend

Legyen kuckós, vagy inkább firkálható? Élénk vagy pasztellszíneket használjunk? Csorba Anita tértervező elárulja a legújabb gyerekszobatrendeket, mert ilyenekből is akad bőven.

1. Használj pasztellszíneket a falon, és a kiválasztott színek intenzív verzióját a kiegészítőkön.

Klasszikus ízlésű szülő vagy? Szívesen választod a kislányodnak a rózsaszínt, vagy a kisfiadnak a babakéket? Nyugodtan bevállalhatod, csak kombináld ezeket a színeket a megfelelő vagány párjukkal: a rózsaszínt pinkkel, padlizsánlilával, a kéket pedig sötétkékkel, türkizkékkel. A fehér alap mindkét színkombinációnak jól áll, de ha még egy kis vagányságot szeretnél, ajánljuk a galambszürke falakat!

Firkálható fal a legújabb gyerekszoba-trend

2. Csempészd be a természetes fát!

Ha lehetőséged van fát használni, akár a bútorzatban, akár fali dekorációban vagy látszó szerkezeteken, akkor ne habozz! Erősíti a kötődést a gyermekekben a természethez, szeretni fogják az érintését, és megnyugtatja a szemet is. Nemcsak a babádra, hanem rád is jó hatással lesz!

Firkálható fal a legújabb gyerekszoba-trend

3. Képezz kreatív felületeket!

Legyen az egy nagy méretű krétafal, vagy egy felragasztott óriási csomagolópapír, hagyd, hogy gyermekeid veleszületett kreatív energiája kibontakozzon. Ha egy kis képfalat szeretnél inkább, az is fantasztikusan fog mutatni, és ösztönzi picinyedet a rajzolgatásra, hogy egyre több csodás alkotása kerülhessen ki a büszkeségfalra.

Firkálható fal a legújabb gyerekszoba-trend

4. Építs kuckót!

Minden gyerek imád kuckózni, bújócskázni, és titkokat rejtegetni, nem igaz? Ha építesz egy ideiglenes indiánsátrat, nemcsak jól mutat a szobában és roppant trendi, hanem garantáltan ki is lesz használva.

Firkálható fal a legújabb gyerekszoba-trend

Sok-sok kiállítóval és megannyi programmal most hétvégén tartják a Baba-mama Expót. Itt még akár azt is letesztelhetjük, hogy szétverhető-e egy kalapáccsal egy babahordozó. Játéksarok a kicsiknek, koncertek és terhestorna egész hétvégén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top