Karácsonyi menü: pikáns előétel, ami 5 perc alatt elkészül

nlc | 2018. December 19.
A körte édességet, az olasz sonka sósságot, a kéksajt pedig mennyei krémességet biztosít ebben az ünnepi előételben. Nem kell hozzá mesterszakácsnak lenni, mégis előkelővé teheted a karácsonyi asztalodat.

A karácsonyi menüvel mindenki szeret kísérletezni, és ilyenkor még azoknál is mutatós, előkelő fogások kerülnek az asztalra, akik amúgy nem remekelnek a konyhában. Az idei ünnepre próbáld meg elkészíteni ezt az ízletes, elképesztően látványos, mégis pofonegyszerű körtés előételt: a sonka, a kéksajt és a gyümölcs hármasából tényleg pillanatok alatt mennyei karácsonyi előételt varázsolhatsz.

 

Hozzávalók:

Elkészítés:

1. A körteszeleteket dobjuk citromlébe, forgassuk át. (Így később sem fog megbarnulni.)

2. Tegyünk le egy szelet körtét, helyezzünk rá néhány levél rukkolát, egy darab krémsajtot, majd tekerjük fel a sonkába. Ha bizonytalan a kreáció, fogpiszkálóval rögzítsük. 

RealSimple

Exit mobile version