Tuti Tippek

Ezt eheted karácsonykor a felhők felett

Ünnepi menü és ünnepi hangulat vár rád egyes járatokon.

Ínycsiklandó ünnepi menüvel és nosztalgikus filmekkel csempész karácsonyi hangulatot decemberben a fellegek fölé az Emirates. Az utasoknak ebben a hónapban számos karácsonyi különlegességben lehet részük minden osztályon, a földön és a levegőben egyaránt: egész decemberben karácsony inspirálta menüt kóstolhatnak a Dubajba, illetve az onnan Ausztráliába, Új-Zélandra és Dél-Afrikába tartó egyes járatok utasai.

Az Economy osztályon:

  • ízletes pulykatekercsek és burgonyapüré, sült bécsi csirkemell, zöldborsó, bébisárgarépa és áfonya jus liével készülnek a légitársaság díjnyertes szakácsai,
  • desszertként csoki rénszarvassal díszített tejcsokoládé mousse-t szolgálnak fel áfonyás kompóttal.

Az Emirates karácsonyi menüje

A First és Business osztályon:

  • sárgabarackkal töltött sült pulykamellet fogyaszthatnak az utasok steakburgonyával, krémes kelbimbóval, pulyka baconnel és áfonya jus liével,
  • desszertként ünnepi édességek, például karácsonyi fatörzstorta, csokoládécsillagok, mézeskalács vagy a hófehér fondant-nal borított és angol krémes karácsonyi levéllel díszített csokoládés mentagömbök várják őket.

Az Emirates gyermekmenüje

Az Emirates A380 fedélzetén:

  • a First és Business osztályokon az utasok kipróbálhatják a Santa’s Spiced Amarula koktélt és a húsos pitéket.
  • A First osztályon utazók pillecukorral és mézeskaláccsal szervírozott forró csokoládéval melegedhetnek fel, a gyerekek pedig pillecukorból formázott édes hóembereket kapnak ajándékba.
  • A gyerekeket ebéd és vacsora után rénszarvassal díszített nyalókával lepik meg a stewardessek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top