A bejgli metamorfózisa – finomságok karácsonyi maradékból

nlc | 2017. December 26.
Rengeteg bejgli maradt, vagy éppen sült hús? Szuper ötleteink vannak az újrahasznosításukra.

Időben elkészült a töltött káposzta, a bejgli és a zserbó is, öt napra elegendő kenyeret tartalékoltunk, megérkeztek a vendégek, volt ünneplés, evés-ivás, móka, kacagás. Két nap elteltével aztán rájöttünk, hogy megint túlbiztosítottuk magunkat, és akad egy kis maradék, így jöhetnek a jobbnál jobb maradékfelhasználási tippek

A maradék kenyérből: Croque Madame

Hozzávalók:

A recept két másik maradék kenyér felhasználására alkalmas recepttel itt folytatódik

Citromos kókusztorta levestésztából

Hozzávalók:

A sziruphoz:

A torta receptje a GasztroBaráth blogon folytatódik. 

Maradék bejgliből: hamis guba

Hozzávalók:

A hamis guba receptje A Napfény illata blogon folytatódik.

Maradék bejgliből: bejglitorta

Hozzávalók:

A tetejére:

Mai Móni receptje itt folytatódik

Maradék sült húsból: hamis rizottó

Hozzávalók:

A hamis rizottó receptje a Pálmafa Project blogon folytatódik.

Maradék sült húsból avokádós szendvics

Hozzávalók:

A recept a Mrs. Lipton konyhája blogon olvasható.

Maradék tojásfehérjéből: Jamie kedvenc pavlovája

Hozzávalók:

Jamie Oliver receptje itt folytatódik

Még több tipp a karácsonyi maradékok felhasználására:

Exit mobile version