Ezt a rántott csirkecomb receptet ki kell próbálnod, annyira jó!

nlc | 2024. December 08.
Olyan csirkecomb receptet hoztunk, ami az ünnepi asztalra is remek választás lehet!

Azt már megbeszéltük, hogy milyen a jó csirkepaprikás, de mi a helyzett a rántott csirkecombbal? Nem hétköznapi recept, viszont, ha tuti sikerünk lesz vele a karácsonyi ünnepi asztalon! 

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Az csirkecombokba szurkáljunk fogpiszkálókat. Majd így tegyük őket forrásban lévő vízbe, és közepes lángon főzzük 10 percig. 
  2. Ha kivettük őket a vízből, távolítsuk el a fogpiszkálókat, és ha nem szeretjük, akkor a csirke bőrét is.
  3. Tegyük egy nagy tálba a csirkecombokat, majd adjuk hozzá a sót, a paprikát és a fekete borsot. 
  4. Rakjunk hozzá a mézet, a szójaszószt, az apróra reszelt fokhagymát és 5 evőkanál olívaolajat.
  5. A csirkecombokba alaposan dörzsöljük bele a fűszereket.
  6. A bekent combokat forgassuk meg panko morzsában. Majd forró olajban süssük addig, amíg aranybarnák nem lesznek. 

Exit mobile version