Csodálatos fotók örökítik meg az anyukát, amint egyszerre szoptatja két kislányát

nlc | 2016. Április 05.
Ez az anyuka nem harcos nyilvánosszoptatás-aktivista, mindössze az anyaság legszebb pillanatait szerette volna megörökíteni.

 A texasi anyuka, Chelsea Craig egy lányaival közös vízparti fotósorozat elkészítésére kérte föl az anyaság pillanatainak megörökítésében jártas fotóst, Mae Burke-öt. Egy véletlenül adódott szoptatós jelenetnek köszönhetően a fotók bejárták az internetet, az anyukából pedig szoptatásaktivistát csináltak.

 Az anyuka elmesélte, hogy nagyobbik lánya, a 3 éves Addy nyugtalankodni kezdett a fotózás alatt, ezért gondolta, hogy szoptatással nyugtatja meg. A kislány húga, a 16 hónapos Emmilyn is becsatlakozott az etetésbe, így születtek a meghitt pillanatról készült képek.

Manapság, mikor ennyi vita övezi a szoptatás, különösen a nyilvános szoptatás témáját, nem csoda, hogy Chelsea képei nagy nyilvánosságot kaptak. Ő ugyanakkor elmondta, hogy nem képviselője a nyilvánosan szoptató anyukáknak, mindössze a nők választásának szabadsága mellett áll ki, és nem ítéli el sem azokat, akik 7 éves, sem azokat, akik 2 hetes korukig szoptatják a babájukat. Neki csak a gyerekeivel együtt töltött idő és a róluk való gondoskodás a fontos – ezt szerette volna megőrizni a képek segítségével is.

Forrás: Buzzfeed

Exit mobile version