A beteg kisfiát nyugtató apuka fotóján olvadozik a fél internet

nlc | 2016. Május 13.
"Ahogy megláttam őket a zuhany alatt, egyből nyúltam a fényképezőért. Nagyon megindító látvány volt" – mondta a képet készítő anyuka.

Alig néhány héttel azután, hogy kis túlzással az egész világot bejárta egy, a beteg gyermekét a zuhany alatt nyugtató anyuka fotója, megérkezett a szívmelengető kép párja is: ezen egy apuka ül a zuhany alatt, ölében beteg kisfiával. A kép készítője, Heather Whitten a Today című amerikai hírmagazinnak mesélt a kép készülésének körülményeiről. 

Az anyuka a riportereknek elárulta, mikor meglátta férjét és legkisebb gyermekét a zuhany alatt, önkéntelenül is a fényképezőgépe után nyúlt. Heather ugyanis hivatásos fotós, aki gyermekei születése előtt újszülötteket fotózott. “Annyira meghitt és megindító pillanat volt ez, hogy úgy éreztem meg kell örökítenem” – mondta Heather, majd hozzátette, a kép készültekor kisfia nagyon beteg volt.

“Fox akkor már egy napja nagyon rosszul volt: szinte semmit sem evett és egész nap hányt. Az állapotára tekintettel a férjem, Thomas úgy döntött, aznap kivételesen nem a kis kádjában fürdeti meg, hanem beül vele a zuhany alá. Végül két órát maradtak.”

 A négygyermekes Heather azt mondja, férje rengeteg időt tölt a gyerkőcökkel, ám az eset után Foxszal különösen szoros lett a kapcsolata. “A fürdő után Fox állapota sajnos tovább romlott, ezért végül úgy döntöttünk, kórházba visszük őt. Itt derült ki, hogy szalmonellafertőzése van, ami miatt napokra benn kellett maradnia.”

Heather elárulta, sokat tépelődött, mielőtt megosztotta a képet, végül csak azután posztolta, hogy a férje is rábólintott. “Nem gondoltam volna, de Thomas még örült is neki, hogy híres lett a kettejükről készült közös fotó. De a leginkább arra büszke, hogy a hozzászólók többsége jó apának tartja.”  

 Olvass még több cikket az apaságról az NLCafé oldalán:

Exit mobile version