Sztárok

Kembe Sorelt megváltoztatta az apaság

A TV2 egykori sorozatszínészével, Kembe Sorellel arról beszélgettünk, hogyan látja a jövőt, milyen irányba szeretne elindulni, és persze szó esett arról is, hogyan éli meg az apaságot.

Sorel, akinek véleménye szerint egy kitérő volt a színészet, hiszen korábban volt már műsorvezető, szerkesztő, sőt kongói színekben olimpiai vívó is, nem aggódik különösebben a jövő miatt. “A sorozat az egy kényelmes műfaj, de nem biztonságos, és most, hogy már családom van, ez fontosabbá vált, mint korábban. Jelenleg egy biztonságosabb élet felé haladok. Ezzel kapcsolatban pedig nem tartja kizártnak, hogy más szerepben ugyan, de visszatérjen a képernyőre.

“A felmondási idő alatt jeleztem a csatornának, hogy nagyon szívesen tevékenykednék műsorvezetőként náluk a jövőben, hiszen a szakmai tapasztalatom megvan hozzá. A válasz még várat magára.” Pedig arról is van elképzelése, milyen jellegű műsort vállalna legszívesebben. “Azt szeretem, amikor az ötlet kitalálásától a megvalósításon keresztül részt veszek egy adás elkészítésének minden fázisában, és utána leülök a tévé elé, és várom, hogy sugározzák. Ez számomra hatalmas adrenalinbomba. Az ilyesmi hiányzik a legjobban, a sorozatban egy idő után minden rutinná vált – mesélte a sokoldalú színész, akinek most több ideje jut a kislányára

Kembe Sorelt megváltoztatta az apaság

“Mikor megtudtam, hogy szülő leszek, először néha küzdöttem az ellen, hogy otthon kelljen ülnöm, hiszen volt egy előző életem, barátaim, bulizni jártam, de mostanra minden átértékelődött bennem. Nagyon szeretek együtt lenni a kislányommal, még a pelenkázást is szeretem! Sőt már születése után nem sokkal is biztattam Zsófit, hogy mozduljon ki otthonról, ne legyen állandóan a baba mellett, hagyja rám a teendőket” – mesélte nevetve a büszke apa, ám hozzátette, csak a távolabbi jövőben szeretne a kislányának kistestvért.

“Hosszú távon nagy családot szeretnék, és azt látom magam előtt, hogy a kertben négy gyerek szaladgál, de racionálisan gondolkozom, és tudom, hogy most erre nincs lehetőség, és ezekkel az álmokkal várni kell még” – beszélt a jövőről Sorel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top