„Három hónap után torkig vagyok a szoptatással, befejeztem”

nlc | 2018. Február 08.
Cameran Eubanks egy döbbenetesen őszinte fotóval jelentette be, hogy megelégelte a szoptatást, és három hónap után visszaveszi az irányítást a teste felett.

Cameran Eubanks egy viszonylag népszerű amerikai reality, a Southern Charm színésznője, aki három hónappal ezelőtt adott életet első gyermekének. A fiatal nő korábban azzal keltett feltűnést az internetezők körében, hogy miután terjedni kezdett róla a pletyka, hogy nem hajlandó majd szoptatni gyermekét, egy videóban vágott vissza a kritikusainak.
 
A rövid felvételen Cameran nyers őszinteséggel tudatta mindenkivel, hogy kerüljön bármibe is, igenis szoptatni fog. Aztán megszületett a kisfia, eltelt három hónap, a realitysztár pedig most azzal jelentkezett be követőinél, hogy felhagyott a szoptatással. A tőle megszokott őszinteséggel pedig arról is beszámolt, hogy miért – írja a Scary Mommy.

„A mai nappal BEFEJEZTEM a szoptatást – írta Instagram-oldalán Cameran, majd hozzátette, mindössze három hónap kellett ahhoz, hogy megelégelje a mellei gyötrődését, és visszavonulót fújjon. „Azért írom most ezt le őszintén, mert bízom benne, hogy ezzel segítek a sorstársaimon, így azok a nők, akik hozzám hasonlóan tortúrának élik meg a szoptatást, nem érzik majd magukat egyedül.”

Egy ilyen vagy ehhez hasonló posztot általában hosszas magyarázkodás követ, ám Cameran meg se próbálta észszerű érvekkel elmagyarázni, miért döntött úgy, ahogy. Egyszerűen csak leírta, hogy felhagy a szoptatással, és kész. „Nem azért döntöttem így, mert elapadt volna a tejem, vagy mert beteg lennék. Nem. Azért hagyom abba, mert elegem van belőle. És így döntöttem.”
 
Cameran posztjában még leírta azt is, nem érdekli a kritikusok és a gyűlölködők véleménye. Leginkább azért nem, mert hisz benne, hogy gyermekének leginkább egy boldog édesanyára van szüksége. Ő pedig úgy lesz boldog, ha visszanyerheti az uralmát a teste felett. „Szükségem van némi szabadságra, hogy megőrizzem az ép eszemet, a tápszer pedig pontosan ezt adja majd meg nekem.”

Exit mobile version