Baba

Kiborította az anyákat ez a szoptatós videó

Bár a hozzászólások egy része ünnepli az anyát, aki testmozgás közben is szakít időt gyermekére, a többségnek nem nyerte el a tetszését a videót. Mutatjuk, miért!

“Mi van akkor, ha ez a bolond nőszemély valami miatt egyszer csak elveszíti az egyensúlyát, és ráesik a gyerekre?” – tette fel a kérdést az egyik hozzászóló az Instagramra feltöltött videó alatt. Nem ő volt az egyetlen, akinek nem tetszett a Mottajuice néven regisztrált anyuka videója.

A nagy port kavart, alig 13 másodperces felvételen egyébként az látszik, hogy a sportos anyuka épp fejen áll, és közben, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, szoptatja kislányát. Nem csoda, hogy Mottajuice követőit megosztja a felvétel.

Pure love ???? #bosomnectar

@mottajuice által közzétett fénykép,

Van, aki ünnepli az anyukát, aki már egész kiskorától kezdve együtt jógázik gyermekével, és még testmozgás közben is szakít időt gyermekére, ám a többség nem közéjük tartozik. A többség nagyon is ellenzi, amit lát: szerintük egy ilyen videó nem helyénvaló, a bemutatott póz ráadásul nagyon veszélyes is.

“Többször megnéztem, de egyszerűen nem találom a szavakat. Borzasztóan felelőtlen ez az anyuka” – írta az egyik kritikus, mire egy másik válaszoló “különcnek és furának” nevezte a látottak alapján a sportolás közben szoptató anyát.

Olvass még többet a szoptatásról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top