Így néz ki egy anya hasa, miután megszülte hármas ikreit

nlc | 2018. Szeptember 21.
Erős fotóval ünnepeli terhescsíkjait hármas ikrei születése után a San Diegó-i anyuka.

Desiree Fortin hármas ikreket szült, őszinte Instagram-oldalán kendőzetlenül írta le tapasztalatait, milyen volt a terhesség három babával a méhében.

Fortin gyermekei Charlize, Sawyer és Jax remekül érzik magukat, anyjuk pedig büszkén mutatja meg a világnak terhességi csíkjait, lerántva a leplet arról, mennyire megváltoztatta testét a terhesség és a szülés.

Üzent azoknak a nőknek is, akiket zavarnak teste terhesség utáni változásai: szerinte a terhescsíkok a remény üzenetét hordozzák, amik emlékeztetik őt a küzdelemre és testének elfogadására.

Fortin ugyanis nehéz utat járt be a szülés előtt: policisztás petefészek-szindrómát diagnosztizáltak nála, így mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe.

A trió szülése után a teste sokat változott. „Tele vagyok ráncokkal, rengeteg a bőr, aminek redői folyton csúszkálnak egymáson, és nem sokat tehetek ellene. De változtattam a nézőpontomon, és megláttam ebben a szépséget” – mondta Fortine.

Képünk illusztráció – forrás: pixabay

A hármas ikrek édesanyja 55 ezer Instagram-követőjének azt is elárulta, hogy szerinte a szülés utáni időszak a nőknél új perspektívát és sok elfogadást igényel. „Nagyra kell értékelnünk, amit a testünk tesz értünk, meg kell tanulnunk szeretni magunkat így is.”

Yahoo

Exit mobile version