nlc.hu
Baba

Dukai Regina a császárral szülésről

Császárral szült Dukai Regina, rengeteg bántást kapott emiatt

Kiállt a császárral szülő anyukákért a modell-influenszer.

Dukai Regina tavaly decemberben hozta világra a kislányát. Mint a Blikk írja, a modell azóta rengeteg kritikát kapott az anyasággal kapcsolatban, elsősorban azért, mert császárral szült. Most egy hosszú posztban fogalmazta meg a véleményét azokról, akik más anyákat kritizálnak, sőt a műtéti hegét is megmutatta. Dukai Regina ugyanis úgy érezte, ki kell állnia azokért az édesanyákért, akik császármetszéssel hozták világra a gyermeküket.

Dukai Regina

Anyatársainak üzent bátorítóan Dukai Regina – Forrás: Fem3 Café – videó

“Igen! Császárral szültem! Van még kérdés?” – kezdte az írását, majd megosztott pár bántó kommentet azokból, amiket kapott. Majd bevallotta, ő ugyan nem veszi a szívére a kemény kritikákat, viszont – mint hangsúlyozta – egyáltalán nem helyénvaló bántani az újdonsült anyukákat.

Rólam, számomra is meglepő módon lepereg minden szüléssel, szoptatással kapcsolatos kritika és “nemakarokbeleszólni” tanács, de vajon az illető, aki felteszi ezeket a kérdéseket (legyünk jófejek és tételezzük fel, hogy mindezt pusztán jóindulatból teszi) tisztában van vele, hogy milyen sérüléseket okozhat egy amúgy is érzelmileg felfokozott állapotban lévő Édesanyánál? El akarják hitetni, hogy emiatt kevesebbek vagyunk és sajnos vannak, akik el is hiszik! (…) A babád és az életed, nem a szomszédé, az anyukádé, az anyósodé, a barátnődé! Sőt! Nem is az idegené, aki veszi a bátorságot megkérdőjelezni a tetteidet. CSAK A TIÉD és a párodé! Azt akarom, hogy tudd: nem vagy kevesebb és úgy cselekedj, ahogy nektek a legjobb!”  – bátorított más anyákat Dukai Regina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top