nlc.hu
Baba

Magyar hírességek és a babaáldás

Magyar hírességek, akik sokáig próbálkoztak a babával, és végül sikerrel jártak

A következő sztárpárok keményen megküzdöttek a babáért.

Celebszülők, akik megszenvedtek azért, hogy szülőkké válhassanak.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni

Debreczeni Zita és Gianni rengeteget küzdöttek azért, hogy szülők lehessenek. Hat évet kellett várniuk kisfiúk érkezéséig, sőt, nemrég a fotós és férje abban a hitben élt, hogy tovább bővül a családjuk, de Zita elvetélt.

Sztárpárok, akik nehezn váltak szülővé

(Fotó: Schumy Csaba/solwee)

„Nem beszéltem még erről, de… volt egy spontán vetélésem márciusban, a 10. héten, ami nagy trauma volt. Autóban ültünk, félre kellett állnunk az úton, és a férjem, Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe. Ez az első alkalom, hogy ilyen történt velem, nagyon nehéz átélni. Volt olyan korábban, hogy nem volt sikeres a beültetés, de ami ennyire sokáig elvitt terhesség, és már teljesen beleéltük magunkat, elhittük, hogy most nem kell hat évet várnunk, és tényleg sikerült, járt rajta az agyunk, hova tesszük a kiságyat, a pelenkázót…” – mondta Annoni Zita.

Dukai Regina

Dukai Regina magánéletét féltve óvja a nyilvánosság elől, de annyit tudni lehet, hogy régóta egy párt alkot vőlegényével. A modell korábban arról mesélt, hogy endometriózistól szenved, ami miatt nehezen fogan meg a baba. 

Sztárpárok, akik nehezen váltak szülővé

(Fotó: Nagy Zoltán/solwee)

Regina nyár végén jelentette be, hogy első gyermeküket várják.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi endometriózissal küzd, ami miatt kisfia is nehezen fogant meg.

Sztárpárok, akik nehezn váltak szülővé

(Fotó: Fülöp Dániel/solwee)

„Amikor már minden gyógyszert megpróbáltam, sportoltam, életmódot váltottam, már jók voltak a leleteim, és még mindig nem jött össze a kicsi, akkor azt mondta az orvosom, hogy: Zsófia, érezze jól magát, menjen, nyaraljon, pihenjen, fusson félmaratont, és akkor ősszel megpróbáljuk a lombikot…A betegségem nem múlt el, ez csak szinten tartható” – mondta Zsófi, akinek végül kisfia, Mendel lombikprogram nélkül született.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top