nlc.hu
Sztárok

Magyar sztárok és betegségeik

Sztárok, akik idén felfedték betegségüket, hogy másokon segítsenek

Őszintén meséltek betegségükről, remélve, hogy erőt adnak másoknak is a küzdelemhez.

Kendőzetlenül mesélt betegségéről Fresh Andi, Nádai Anikó és Szabó Zsófi is, hogy felhívják a figyelmet a szűrések fontosságára, hogy arra, ha baj van, ne habozzunk, forduljunk szakemberhez.

Nádai Anikó

Nádai Anikót méhnyakrák miatt kellett sürgősen megműteni még tavaly novemberben. 

„Mint tudjátok, ez az év nem kímél… Pozitív vagyok és szeretnék is maradni. Próbáltam és próbálom felhívni a figyelmet az egyik legalattomosabb betegségre… Tartozom annyival, hogy tájékoztatlak Titeket a jelenlegi helyzetről, amit majd később, ha kicsit összeszedtem magam, megteszek részletesen egy videó formájában. Túl vagyok a műtéten, már itthon vagyok, méhnyakrák miatt kellett ezt a beavatkozást megcsinálni. Szerencsére, ha minden igaz, még időben sikerült felismerni. Kizárólag azért posztoltam ki a történetem, mert szeretnék mindenkit arra ösztönözni, hogy járjon el rákszűrésre” – írta Anikó.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi endometriózissal küzd, ami miatt kisfia is nehezen fogant meg.

„Amikor már minden gyógyszert megpróbáltam, sportoltam, életmódot váltottam, már jók voltak a leleteim, és még mindig nem jött össze a kicsi, akkor azt mondta az orvosom, hogy: Zsófia, érezze jól magát, menjen nyaraljon, pihenjen, fusson félmaratont, és akkor ősszel megpróbáljuk a lombikot…A betegségem nem múlt el, ez csak szinten tartható” – mondta Zsófi, akinek végül kisfia, Mendel lombikprogram nélkül született.

Szabó Zsófi göndör hajjal

Fotó: Sajtóklub

Fresh Andi

Az utóbbi években Villányi „Fresh” Andi nagyon ritkán mesélt a magánéletéről, ezúttal azonban azért tett kivételt, mert reméli, hogy a történetével segíthet másoknak.

„Legyőztem a mellrákot” – mondta Fresh Andi, aki mellett végig ott volt a párja, akivel három éve élnek boldog párkapcsolatban.

Fresh Andi először mesélt betegségéről„15 év után augusztusban, 24 óra leforgása alatt változott meg ez bennünk. Elmentünk egy orgonaestre és ott kaptam tőle az első bókot, azt mondta: ‘Te milyen szép vagy!’. Korábban is sokat voltunk kettesben, nálunk ez megszokott volt, de akkor 24 órán belül rájöttem, hogy nemcsak ő bókol nekem, hanem én is másképp nézek rá” –mesélte Andi.

Kapcsolódó cikkek

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top