nlc.hu
Sztárok

Villányi "Fresh" Andrea barátai sem tudták, hogy daganatos beteg

Fresh Andi először beszélt a betegségéről: “Legyőztem a mellrákot”

Első pillanatra fel sem ismerni a BEST címlapján Villányi "Fresh" Andit, aki most először mesélt arról, hogy idén mellrákot diagnosztizáltak nála.

Az utóbbi években Villányi “Fresh” Andi csak nagyon ritkán mesélt a magánéletéről, ezúttal azonban azért tett kivételt, mert reméli, hogy a történetével segíthet másoknak.

Villányi "Fresh" Andi először mesélt arról, hogy mellrákos

Villányi “Fresh” Andi először mesélt arról, hogy mellrákos

A BEST magazin címlapján leborotvált hajjal látható énekesnő most először mesélt arról, hogy daganatot diagnosztizáltak nála, a betegségét pedig még a barátai előtt is titkolta. 

“Legyőztem a mellrákot” – mondja Fresh Andi, aki mellett végi ott volt a párja. 

Az énekesnőre három évvel ezelőtt talált rá a boldogság, amikor egy régi barátjával egyszeriben másképpen kezdtek egymásra nézni. 

„Semmi nem volt közöttünk, bár ezt sokan pár évvel ezelőtt is megkérdőjelezték. Azt mondák, nem létezik, hogy állandóan együtt vagytok, ugyanaz a társaságotok, még sincs köztetek semmi. Az én családom nagyon szerette már akkor is, ismerem a gyerekeit pici koruk óta, mentem már a lányáért óvodába, aludt nálam, mentünk együtt vidámparkba… (…) 15 év után augusztusban, 24 óra leforgása alatt változott meg ez bennünk. Elmentünk egy orgonaestre és ott kaptam tőle az első bókot, azt mondta: ‘Te milyen szép vagy!’. Korábban is sokat voltunk kettesben, nálunk ez megszokott volt, de akkor 24 órán belül rájöttem, hogy nemcsak ő bókol nekem, hanem én is másképp nézek rá” –mesélte Andi, aki a mai napig nem tudja, hogyan változtak meg bennük az érzések, mindenesetre nagyon jól megvannak együtt, sőt össze is költöztek tavaly év elején

Bátor sztárok, akik a történetükkel erőt adtak másoknak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top