nlc.hu
Sztárok

Karácsonykor eljegyzett sztárok

Gyűrű a fa alatt – 3 sztár, akiket karácsonykor jegyeztek el

Íme néhány híresség, akiknek a karácsonyfa fényeinél tették fel a nagy kérdést.

Sok hölgyben nemcsak Valentin-napkor, hanem karácsonykor is felmerül: hátha éppen most kéri meg a kezét a szerelme. Ez nem is csoda, hiszen karácsonykor nagyon sok eljegyzés történik, a statisztikák szerint éppen a karácsony az egyik legnépszerűbb alkalom erre. A karácsonyi meghitt, érzelmes hangulatot ugyanis gyakran összekötik a férfiak egy ünnepi eljegyzéssel, így jegygyűrűvel lepik meg szívük választottját karácsonykor.

Dancs Annamari

Dancs Annamarit az első közös karácsonyukon jegyezte el a szerelme (Fotó: MTVA / Zih Zsolt)

A sztárok körében is igencsak népszerű az ünnepi lánykérés. Dancs Annamari ujjára is karácsonykor húztak gyűrűt. A Budapesti Operettszínház színésznőjét egy gyémántgyűrűvel lepte meg 2018 karácsonyán a szerelme, akivel akkor már egy éve boldog párkapcsolatban élt. „Ez nem csupán egy eljegyzési gyűrű, annál sokkal többet jelent: azt, hogy összetartozunk” – nyilatkozta akkor Dancs Annamari.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófit is gyémántgyűrű várta a fa alatt (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Szabó Zsófit is karácsonykor jegyezte el a párja, Kis Zsolt. 2015. december 24-én, szenteste – kapcsolatuk 300. napján – kérték meg az akkor 27 éves színésznő-műsorvezető kezét. Az eljegyzési gyűrűt és a vőlegényét azonban csak egy héttel később, szilveszterkor mutatta meg a közösségi oldalán.

Sofia Vergara

Sofia Vergara és férje, Joe Manganiello (Fotó: MTI / EPA / Paul Buck)

A Modern család sztárját, Sofia Vergarát is egy eljegyzési gyűrűvel lepte meg a kedvese, Joe Manganiello amerikai színész 2014 karácsonyán, amikor Hawaiin vakációztak. Az akkor 42 éves kolumbiai színésznőnek mindössze 6 hónap együttjárás után tette fel a nagy kérdést a négy évvel fiatalabb párja éppen naplementekor.

Vajon idén is lesz, ahol jegygyűrű kerül a fa alá? 

Kiemelt kép: nlc-montázs, a fotók forrása: (b) Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub, (k) MTVA Fotó: Zih Zsolt;  (j) MTI/EPA/Jose Mendez

Olvass még az eljegyzési gyűrűkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top