nlc.hu
TV-sztárok

Dukai Regina büntudata

Dukai Reginát anyaként gyötri a bűntudat

Sokan egyetértettek Reginával.

Dukai Regina 2022 nyár végén jelentette be, hogy kisbabát vár, majd nem sokkal később már a szűk körű esküvőjéről posztolt. A modell mindig is nagyon diszkréten kezelte a magánéletét, sosem posztolt közös képet a párjával, és lányáról is csak ritka esetekben.

Dukai Regina

Fotó: Korponai Tamás

Éppen ezért már az is “nagy szó”, ha az érzéseit megosztja közösségi oldalán. Legutóbb, amikor elmesélte, hogy császárral szült, rengeteg támadás érte, amiért kötelességének érezte, hogy megvédje magát. „Rólam, számomra is meglepő módon lepereg minden szüléssel, szoptatással kapcsolatos kritika és “nemakarokbeleszólni” tanács, de vajon az illető, aki felteszi ezeket a kérdéseket (legyünk jófejek és tételezzük fel, hogy mindezt pusztán jóindulatból teszi) tisztában van vele, hogy milyen sérüléseket okozhat egy amúgy is érzelmileg felfokozott állapotban lévő Édesanyánál? El akarják hitetni, hogy emiatt kevesebbek vagyunk és sajnos vannak, akik el is hiszik! A babád és az életed, nem a szomszédé, az anyukádé, az anyósodé, a barátnődé! Sőt! Nem is az idegené, aki veszi a bátorságot megkérdőjelezni a tetteidet. CSAK A TIÉD és a párodé! Azt akarom, hogy tudd: nem vagy kevesebb és úgy cselekedj, ahogy nektek a legjobb!” – fejezte ki akkor az érzéseit a modell. 

Most azonban arról mesélt, hogy bűntudat gyötri, akárhányszor magára hagyja gyermekét. 

Bűntudatom van minden alkalommal, mikor egyedül indulok el otthonról, de mégis olyan jó néha magammal lenni. Na ettől pedig még inkább bűntudatom van. Gondolom ez amolyan normális anyuka érzés?!

 – tette fel a kérdést Regina, amire rengeteg megnyugtató komment érkezett, hogy igen, ez minden anyukánál így van. 

A modell bejegyzését ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top