Így nézne ki, ha egy 6 hónapos kisfiú ugyanazt csinálná, mint az apukája – zseniális fotók

Suhajda Zoltán | 2019. Január 25.
Szürreális és borzasztó vicces képeket photoshoppolt az apuka a 6 hónapos fiáról, ahogy a gyerek autót szerel, füvet nyír vagy borotválkozik.

A New Jersey államban élő 31 éves Matt MacMillan nem akarta elkészíteni az unalomig ismert babafotókat nemrégiben született fiáról, ezért zseniális ötlettel állt elő.

Olyan képeket készített a most 6 hónapos Ryanről, amelyeken a gyerek tipikus férfias munkák és tevékenységek közben látható. Autót szerel, borotválkozik, füvet nyír, horgászik, súlyt emel, és felvágja az ünnepi pulykasültet.

Persze a kétgyerekes apa nem adott fejszét vagy borotvát a fia kezébe, hanem Photoshoppal készítette el a meghökkentő képeket. Ez mondjuk nem volt mindenki számára nyilvánvaló, az apa több dühös kommentet is kapott, mert azt hitték, a jelenetek valódiak.

A kreatív ötlet egyébként onnan jött, hogy Ryan 9 héttel korábban született meg a vártnál, csupán 1,3 kiló volt, amikor világra jött. Azóta minden rendben van vele, szülei pedig azzal vicceltek, hogy nem koraszülött, csupán korához képest előrehaladott állapotban van.

(StoryTrender)

Exit mobile version