Palácsik Lilla mindenórás: pocakos képpel búcsúzik a várandósságtól

nlc | 2022. Augusztus 15.
Palácsik Lilla augusztus 20-ra várja második gyermekét.

Palácsik Lilla már szinte mindenórás kismama, ugyanis augusztus 20-ára van kiírva a második kisbabájával. A fiatal édesanya alig várja, hogy a karjában tarthassa a kisfiát, Ábelt, akit már fotón is megmutatott a nagyközönségnek. Előtte azonban még egy pocakos képpel elbúcsúzott a várandós időszaktól, amiért megjegyezte, hogy nagyon hálás.

Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás mindig is úgy képzelték, hogy miután fiatalon házasodtak össze, hamar családot alapítanak majd, hogy minél több időt tölthessenek el a gyerekeikkel. Az elképzeléseik eddig jól haladnak, hiszen a fotós már a második kisbabáját várja, így hamarosan négyen lesznek. Noah után ismét egy kisfiú érkezik majd hozzájuk, aki, mint kiderült, az Ábel nevet kapja majd – írja a Blikk.

„A szüléssel kapcsolatban arra vágyok nagyon, hogy olyan gyorsan történjen, mint Noah-nál. Nála körülbelül reggel 7 órakor kezdődött el, és 11 órakor született meg, egy ilyen 4 óra volt az egész vajúdás. Most szeretném Ábelnél is, hogy 4 óránál ne legyen több. A másik dolog, amire nagyon vágyok, hogy Noah szeretettel fogadja Ábelt és egy szoros testvéri kötelék alakuljon ki közöttük” – árulta el nem rég a második várandósságával kapcsolatban.

Lilla augusztus 20-ára van kiírva, de elmondása szerint nem akarja, hogy jóval hamarabb érkezzen a baba. Állítása alapján az első gyermekénél is be kellett indítani a szülést, így az is lehet, hogy most is hasonlóan történnek majd az események. 

„Hálás vagyok, hogy újra átélhettem 9 hónap áldott állapotot. Már nagyon várunk, Ábel” – írta ki a bejegyzés mellé. Palácsik már a 39. hétben jár.

Palácsik Lilla a Mokkában

Exit mobile version