nlc.hu
Baba

Palácsik Lilláék második szülése

Palácsik Lilla nem akarta megzavarni a férjét azzal, hogy elfolyt a magzatvíz

Mielőtt kórházba indult volna, minden házimunkát elvégzett.

Palácsik Lilla annyira higgadtan kezelte a második szülést, hogy hosszú ideig szólni sem akart róla senkinek. Minderről férje, Visváder Tamás mesélt a Szerencsekerék hétfői adásából – derül ki az előzetesből.

Visváder Tamás és felesége, Visváder-Palácsik Lilla

Visváder Tamás és felesége, Visváder-Palácsik Lilla a Drágám, add az életed! című műsorban – Fotó: Sajtószoba

Az üzletember elárulta a nézőknek, hogy kórházba menet összefutottak egy benzinkúton Kasza Tibivel, aki nagyon csodálkozott azon, hogy szülés előtt áll a házaspár, mivel Lilla teljesen nyugodtan beszélgetett vele. 

Lilla olyan nyugodtan elbeszélgetett veled. Én meg már bementem fizetni, meg minden, és mondom: ‘Figyelj Tibi, megyünk szülni!’ Lilla nem szólt, nem akart téged megzavarni” – elevenítette fel Visváder.

Zseniális volt, és elképesztően higgadt. Onnantól mennyi volt a szülés, hogy találkoztunk?” – kérdezett rá Kasza Tibi, mire a kétszeres apuka: “Négy óra“.

Visváder Tamás azt is elmesélte, hogy neki is csak az utolsó pillanatban szólt a felesége, hogy menjenek be a kórházba: “Lillácska reggel 7 órakor már felkelt. Neki elfolyt a magzatvize. Nem keltett fel, hogy ‘aludj!’ Még összepakolgatott, elmosogatott, elkészítette a kaját a gyereknek. Felkeltem, és láttam, hogy fogja a hasát, mire Lilla: ‘Beszéltem a szülésznővel, szerintem egy óra múlva bent kéne lennünk.’

De ha láttál már két tényleg nagyon-nagyon nyugodt embert elindulni szülni!” – jegyezte meg a házaspárról Kasza Tibi, hozzátéve: “Úgy eldumálgattam még ott a Lillával, minthogy ez téma nem lett volna“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top