Arról a fesztiválról nevezte el a babáját a nő, amin beindult a szülés

nlc | 2023. Május 30.
Daisy kishíján az Electric Daisy Carnivalon látta meg a napvilágot.

Cristina Celis 32 hetes várandósan döntött úgy, hogy elmegy Las Vegas egyik legnépszerűbb elektronikus zenei fesztiváljára, az Electric Daisy Carnivalra, amit május 17 és 19 között rendeztek meg. A nő úgy gondolta, hogy még végigbulizik egy hétvégét mielőtt anya lesz, a kislányának azonban más tervei voltak – számolt be a Mirror.

Annak ellenére, hogy egész hétvégén jól érezte magát, Cristina szokatlan fájdalmakat kezdett érezni az orosz származású német sztár dj, Zedd koncertje alatt. A kismama szólt a barátjának, aki elkísérte a fesztiválra kihelyezett orvosi sátorba, ahonnan azonnal továbbvitték őket University Medical Center kórházba.

Nem egészen negyed órával a kórházba érkezés után pedig megszületett Daisy – akit a szülei rendkívül találó módon a fesztivál után neveztek el. A kislány teljes neve persze nem ez, hanem Isabella, de a cuki becenév elég volt ahhoz, hogy az internet népe elolvadjon.

Mivel Daisy a vártál korábban jött világra, a kórház egyenlőre úgy döntött, hogy a koraszülött osztályon kell maradnia – a szülők reményei szerint hat héten belül hazavihetik a kislányt.

A párnak rengetegen gratuláltak a közösségi oldalakon, többek között Zedd is, akinek a koncertje alatt megszületett a pici.

Exit mobile version