nlc.hu
Baba

Nemi betegségről akarja elnevezni kislányát

Egy nő szerint jó ötlet, ha nemi betegségről nevezi el a kislányát

Az utóbbi években egyre több olyan esetet hallhatunk, amiben a szülők extrém nevet adnak gyerekeiknek. Legutóbb egy Reddit-felhasználó osztotta meg a követőivel, hogy kislányának a Chlamydia nevet adná.

Egy külföldi Reddit-felhasználó kérte ki a követői véleményét arról, hogy abban az esetben, ha lánya születik, milyen nevet adjon majd neki – vette észre a Tények.

Egy édesanya éppen a születendő gyermekének nevén gondolkodik

Egy édesanya éppen a születendő gyermekének nevén gondolkodik (Fotó: Getty Images)

A nő jövőbeli kislányának a Chlamydia nevet szeretné adni, mivel úgy véli, hogy egy nagyon szép szóról van szó, aminek a csengése bűbájosan hangzana. Ezekre példákat is hozott, ami vélhetően eléggé megosztotta a közönséget, hiszen nem sokkal később már le is törölte a bejegyzését. 

A nő azt javasolta, hogy az ismert nemi betegséget át kellene nevezni STI-re (Sexually Transmitted Infection), ami magyarul azt jelenti, hogy: szexuális úton terjedő fertőzés. Véleménye szerint ez lehetővé tenné, hogy gyermeke ezt a különleges nevet kapja. 

A névadás alapos fejtörés elé állíthatja a szülőket, azonban az utóbbi években sok ehhez hasonló extrém esetről hallhattunk. Korábban például egy indonéz férfi ABCDEFGHIJK-nak nevezte el a fiát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top