Kim Kardashian ugyanazt ajándékozza a gyerekei szülinapjára minden évben

nlc | 2023. Május 30.
A dolog ingyen van, ráadásul nagyon szentimentális, sokkal inkább, mint azt bárki gondolná az egykori valóságshow szereplőről.

Kim Kardashian az egyik legmegosztóbb híresség a sztárvilágban, épp ezért a legtöbben a szülői kvalitásait sem becsülik sokra. Pedig annak alapján, amit nemrég nyilatkozott, úgy tűnik, hogy sokkal jobb anyuka, mint azt bárki feltételezné.

A valóságshowsztár az On Purpose and Jay Shetty podcast vendége volt, ahol elárulta, hogy Kanye Westtől született gyerekinek – Northnak, Saintnek, Chicagonak és Psalmnak – minden évben egy levelet ajándékoz a szülinapjára. A négy-öt oldalas írások a kicsitk jelentős mérföldköveit tartalmazzák. Kik a barátaik, mik a kedvenc ételeik, milyen hülyeségeket csináltak, sőt, Kim a gyerekszájas elszólásokat is ebbe gyűjti.

Nagyon szórakoztató látni, már az első évtől mostanáig. Az egyikük majdnem tíz éves. És tudom, hogy ezt értékelni fogják” – mesélte a podcast legutóbbi epizódjában.

Kim egyébként nem magától találta ki ezt az ajándékozási formát, az édesanyja, Kris Jenner is ezzel lepte meg őt minden születésnapján.

via

Exit mobile version