Kiakadtak a netezők, mert a férfi szájon puszilta a kisfiát – videó

FEL | 2023. Június 30.
Az apa, akit betámadtak a trollok, megvédte magát.

Szülőként fontos, hogy erős kötődést alakuljon ki a gyermekkel, és ennek egyik módja a szeretet kimutatása, szóval és testi kontaktussal. De egyesek szerint a fizikai szeretetmegnyilvánulásoknak is megvannak a határai.

Miután egy apuka, Tom Leeds egy TikTok-videóban szájon puszilta ötéves kisfiát, a kommentelők egy része azt mondta neki, hogy nem kellene ezt tennie.

Gyönyörűek vagytok mindketten, de ne csókold szájon

– írta egy nő.

A vitatott kommentre több mint 300 válasz érkezett, a legtöbben megvédték Tomot és döntését, sőt a férfi is kiállt a puszi mellett, mondván, hogy a trollok véleménye ellenére továbbra is szájon fogja csókolni a fiát.

@tom_leeds Replying to @Malpihon thank you! they are real, no filters here. #fyp #foryou #foryoupage #xyzbca #xuhuong ♬ original sound - Tom

„Tényleg nem értem, hogy egyesek miért találják ezt problémának, teljesen imádnivaló” 

– írta egy másik kommentelő, míg egy másik azt írta: „Csókold szájon a fiadat, amennyit csak akarod.A szeretet kimutatása sosem baj! Csak egyszer ilyen kicsi” 

Itthon sem mindenki nyitott a szájra puszira, Pedofilnak nevezték például és durva vádakkal illették közösségi oldalán Bódi Csabit, aki egy olyan fotót osztott meg kislányáról, ahol éppen Lilien száját csókolja. 

Exit mobile version