nlc.hu
Baba

Még csak másfél éves, de már három éve él

Ez a kisfiú még csak másfél éves, de már három éve életben van

A 29 éves anyuka Tiktok-videóban osztotta meg követőivel a meglepő észrevételét.
Ez a kisfiú még csak másfél éves, de már három éve életben van

„Nem fér a fejembe: Teddy, a fiam még csak 18 hónapos, mégis ezalatt a 18 hónap alatt már három évben élt” – tette közzé nem mindennapi megfigyelését egy 29 éves brit édesanya. A fodrászként – és nem mellesleg online tartalomelőállítóként – dolgozó Charlotte-nak Teddy az első gyermeke, különös megfigyelését pedig Tiktok-videóban osztotta meg követőivel.

A rövidke videóban, amit a közzététel óta már több mint félmillióan néztek meg, Charlotte rámutat, hogy Teddy, aki 2022. júniusában született, 2022 mellett élt 2023-ban, sőt, 2024-ben is. „Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy lehet az, hogy a 18 hónapos kisfiam már három évben is élt ezidő alatt” – írta az anyuka.

A Tiktok-videó alatti kommentek közül többen értetlenségüket fejezték ki Charlotte megállapítása kapcsán: „Össze vagyok zavarodva.” „Hogyan? Nem értem!” „Elmagyaráznád?” Persze, az anyuka minden tanácstalan hozzászólónak igyekezett segíteni, hogy megértsék a gondolatmenetét és az esetek többségében sikerrel is járt.

Te mit gondolsz? Tényleg olyasmi ez, amin ennyire meg kell lepődni?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top