Apja és nagybátyja is lett egyben a fiatal férfi az újszülöttnek

nlc | 2024. Július 17.
Egy fiatal férfi különleges kapcsolatba került testvére újszülött gyermekével: nagybátyja és biológiai apja is lett egyben.

A 25 éves Adam Zayden sógornőjének adományozta spermáját, miután a nő és felesége, Adam testvére hiába próbáltak éveken át megfelelő donort találni. A meleg pár 2018 óta szeretett volna gyermeket vállalni, míg végül Adam ajánlotta fel nekik segítségét, hogy valóra válhasson az álmuk, és szülők lehessenek.

Eefje és Jade Amszterdamban élnek, hosszú ideje próbálkoztak különböző spermabankokkal és alternatív donor oldalakkal, de számtalan nehézségbe ütközte. A folyamat meglehetősen költséges és érzelmileg megterhelő volt, sok donor nem felelt meg az elképzeléseiknek, szintén sokan csak természetes módon, védekezés nélküli szex által kínálták fel spermájukat, és akadtak olyanok is, akik visszaléptek, amikor világossá vált számukra, hogy ők nem ilyen módszerrel tervezik a fogantatást.

Jade és felesége, Eefje a kisbabájukkal (Fotó: Profimedia)

Amikor elkeseredésükben Adamhez fordultak, az ő számára nem volt kérdés, hogy segít-e nekik. Mint mondja, ő maga nem tervez saját gyermeket, így aztán végképp könnyű volt számára a döntés, mielőtt azonban adományozhatott volna, több teszten kellett átesnie, beleértve szűrővizsgálatokat és spermavizsgálatot is, hogy biztossá válhasson alkalmassága.

A pár öröme határtalan volt, amikor megszületett a kisfiuk, az pedig külön megnyugvással tölti el őket, hogy olyasvalaki a biológiai apa, aki ennyire közel áll hozzájuk.

(via)

Exit mobile version