nlc.hu
Család

Válik, mert megtudta: egyik gyereke sem az övé

Elvált a feleségétől, miután rájött, hogy a 3 gyerekük közül egyik sem az övé

Sokkolta a férjt párja hűtlensége.
válás

Komoly visszhangot váltott ki Kínában egy válási ügy. Csen Csihszian 16 év után elvált a feleségétől, Jü Huától, miután megtudta, hogy a házasságuk során született három gyermeke közül egyik sem az övé.

Csen nem sokkal azután vette feleségül a nála 8 évvel fiatalabb nőt, hogy megismerkedtek. Nem sokkal a házasságkötés után Yu bejelentette, hogy várandós. A babavárás híre annyira letaglózta a fért, hogy akkor eszébe se jutott, hogy a felesége már terhes volt, amikor találkoztak. Amikor megszületett az első lányuk, Csen kamionsofőrként dolgozott, így az év nagy részében távol volt. Pár évvel később Yu egy másik kislányt szült a férjének, ám amikor 2019-ben az asszony ismét bejelentette, hogy babát vár, a férj gyanakodni kezdett Yu hűtlenségére. Mivel, ahogy utánaszámolt, rájött, hogy amikor a baba megfogant, ő éppen távol volt a sofőri munkája miatt. Ezzel a ténnyel szembesítette is a feleségét. A nő ragaszkodott ahhoz, hogy a harmadik gyerek is a férjéé, aki végül elfogadta nej verzióját, és örömmel várta az újabb kislány megszületését.

2022 novemberében Csen azonban megtudta, hogy a felesége megcsalta, viszonya volt egy Wu nevű férfival. A férj ekkor már ügyvédet keresett, és beigazolódtak neje hűtlenségével kapcsolatos korábbi gyanúi is. Benyújtotta a válókeresetet, valamint apasági vizsgálatot rendelt el. Az eredmény sokkolta: a három kislánya közül, akiket sajátjaként nevelt fel, egyik sem az övé.

Az összetört szívű férfi bíróság elé vitte az ügyet. Kártérítést kért exétől arra hivatkozva, hogy érzelmivel traumatizálta az apasági vizsgálat eredménye.

Végül a következő döntés született a bizarr válási ügyben: Csen megkapta a két legidősebb lánya felügyeleti jogát, exnejét pedig arra kötelezték, hogy mondjon le anyagai igényéről, és fizessen havi tartásdíjat a volt férjének. Az ítélet után a férfi azt nyilatkozta, hogy most azt tervezi, hogy továbblép és új életet kezd.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top