nlc.hu
Életmód

Négy férj egyidőben

Négy férje volt egyszerre egy kínai nőnek, de nem tudtak egymásról

Álesküvőkön ment hozzájuk, komoly pénzösszegeket csalt ki tőlük.
poligámia

Csalással vádoltak meg egy kínai nőt, mert közel 100 ezer dollárt csalt ki három férfitól, akikkel össze is házasodott annak ellenére, hogy már törvényesen férjnél volt. A 35 éves nő már házasságban élt és a lányát nevelte, amikor is más férfiakkal is randevúzni kezdett azért, hogy becsapja őket. Azt nem tudni, hogy miért színlelte, hogy szingli, hiszen a férjének jól menő vállalkozása volt, azaz jó anyagi körülmények között élt a család.

A médiában csak Zhou-ként emlegetett nő úgy tudott a négy férj között éveken át lavírozni, hogy a valódi férje állandóan a munkájával volt elfoglalva, így nem fordított túl sok figyelmet arra, hogy mit csinál, merre jár a neje. Az asszony néhány évvel ezelőtt elkezdett célirányosan leendő férjeket keresni, és gyorsan a horgára akadt három gyanútlan férfi, akik sosem sejtették a nő valódi szándékait. Zhou párhuzamosan randevúzott mindhárommal, és sikerült mindegyikkel annyi időt eltölteni, hogy egyenes út vezetett az esküvőig, de közben a valódi férje mit sem sejtett.

Mivel az álházasságok esetében a hivatalos eljárás felfedte volna, hogy már házas, Zhou ügyes hazugsággal megkerülte a polgári eljárást. Azt mondta a férfiaknak, hogy a házát illegálisan lebontották, és egyedül kell maradnia ahhoz, hogy jogosult legyen a kártérítésre. Úgy tűnik, egyikük sem tartotta gyanúsnak ezt a mesét, különösen azért, mert remekül tudta azt tettetni, hogy tényleg feleségül megy hozzájuk, és láthatóan sokat foglalkozott az esküvők megszervezésével, mert be akarta gyűjteni az esküvői ajándékokat és a pénzt a három ál-vőlegényétől. Mindent megtett annak érdekében, hogy az esküvők gond nélkül végbemenjenek, például színészeket fogadott fel, akik a családtagjait és a barátait alakították a ceremóniákon, és olyan jól ment minden, hogy senki sem sejtett semmit.

Zhou terve akkor dőlt be, amikor megpróbált több pénzt kicsikarni az egyik hamis férjétől, Zhangtól. Azzal hitegette, hogy ikrekkel várandós, de azt mondta neki, hogy az anyja jelenlétében szeretne szülni egy másik városban, és kérte a férfit, hogy fizesse ki az összes költséget. Folyamatosan küldött neki hamis ultrahang-fotókat, majd idővel újszülöttekről is fotókat, amiket a netről töltött le. Zhou problémái akkor kezdődtek, amikor Zhang meg akarta látogatni a gyerekeit a saját anyjával. Annak érdekében, hogy becsapja az ál-férjét és az anyósát, Zhou felbérelt egy színészt, hogy játssza el a szülészorvost, de amikor nem tudott válaszolni Zhangék kérdéseire, illetve az ikerbabáit sem tudta megmutatni, a férfi gyanakodni kezdett, hogy valami nincs rendben. Utánanézett a nőnek, és megdöbbenve értesült arról, hogy Zhou már törvényesen házas. Ekkor kihívta a rendőrséget, Zhou hamis életei pedig egy csapásra összeomlottak.

Miután a törvényes férje tudomást szerzett a nő titkos életeiről, egyből elvált tőle. Zhou ra most legalább 10 év börtönbüntetés vár csalásért, mivel a vizsgálat során kiderült, hogy a három álférjétől közel 100 ezer dollárt csalt ki.

Arról, hogyan tudott egyszerre négy házasságot is fenntartani, csak annyit tudni, hogy leggyakrabban azzal a kifogással élt – amikor az egyiktől robogott a másikhoz –, hogy továbbképzéseken kell részt venni annál a cégnél, ahol dolgozik.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top