nlc.hu
Életmód

Egy csapásra lehet hatszoros apa a többnejű influenszer

6 felesége van, és mindegyiktől akar legalább egy gyereket az influenszer

A brazil influenszer azt mondja, béranyát fogadnának, hogy biztosra menjenek.
Többnejűség

A 37 éves Arthur O Urso 198 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, népszerűségét leginkább a házassággal kapcsolatos hajmeresztő gondolataival érdemelte ki.

Ráadásul a brazil szívtipró nemcsak a levegőbe beszél, általában meg is valósítja azt, amit eltervez. Egy korábbi házasságából született már egy kislánya, aki most 10 éves, ennyinél azonban esze ágában sincs megállni.

Úgy véli, az az igazságos, ha mind a hat feleségét anyává teszi, igaz, ahhoz, hogy biztosra menjenek, béranyát akarnak fogadni. Azt, hogy a hat asszony közül kinek a petesejtjét ültetik be először a béranyának, már eldöntötték, mint mondta, nem volt egyszerű menet.

Jelenlegi nejei között a legfiatalabb a 21 éves Emelly, őt követi a 23 éves Damiana, a 24 éves Valquiria, a 27 éves Luana, a 28 éves Amanda, a sort pedig az 51 éves Olinda zárja.

Mindannyian tisztában vannak vele, hogy a béranya fogadása költséges dolog, az ár azonban nem rettenti el őket, már most elkezdtek gyűjteni rá és népszerű OnlyFans-oldalukon valószínűleg hamar meg is keresik majd a rávalót…

Fotó: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top