nlc.hu
Életmód

bigámista brazil modell kilenc felesége

„Mindig is az volt a vágyam, hogy legyen 10 feleségem” – nem bír leállni a bigámista modell

Mindegyikkel gyermeket akar nemzeni a bigámista férj.

Egy férfi, aki kilenc nőt vett feleségül, azt mondja, most azt tervezi, hogy elválik egyiküktől. A brazil Arthur O Urso tavaly került a címlapokra, amikor barátnőivel egybekelt.

A modellnek már hivatalosan is volt egy házastársa, Luana Kazaki , így a ceremónia a többiekkel nem volt hivatalos, mivel Brazíliában illegális a többnejűség. De akkoriban azt mondta, hogy a szabad szerelmet ünnepelni akarja, és fellázad a monogámia ellen.

Ám egyik „felesége”, akit Agathának hívnak, most úgy döntött, hogy elhagyja őt, miután rájött, hogy ez a felállás nem neki való.

„Nagyon szomorú voltam az elválás miatt, és még jobban meglepett a kifogása. Azt mondta, hogy hiányzik egy monogám kapcsolat. A többi feleségem úgy gondolta, hogy a hozzáállása helytelen, és a házasságot kaland és nem valódi érzések miatt fogadta el. Tudom, hogy elvesztettem egy feleségem, de jelenleg nem fogom pótolni” – mondja Arthur, aki azt állítja, hogy OnlyFans számlájáról havi 56 000 fontot keres, már a jövőbe tekint, és további két nőt tervez feleségül venni.

Hozzátette: 

Van egy álmom – mindig is az volt a vágyam, hogy legyen 10 feleségem.

„Csak egy lányom van, de mindegyik feleségemmel szeretnék [gyermeket] nemzeni” – mondta.

 

menyasszonyok

Fotó: Unsplash

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top