nlc.hu
Életmód

Szexcsirkét akar a testépítő, aki guminőt vett feleségül

Többnejűséget és szexcsirkét akar a testépítő, aki tavaly feleségül vett egy szexbabát

Tavaly mi is nagy örömmel számoltunk be arról, hogy a kazahsztáni Yuri Tolochko összeházasodott kedvenc szexbabájával. Ha azt a hírt bizarrnak gondoltad, akkor most kapaszkodj igazán!

Yuri Tolochko kazahsztáni testépítő jókora követőtáborra tett szert a közösségi médiában azzal, hogy bejelentette: feleségül vesz egy szexbabát. Tavaly év vége felé Tolochko beszámolt a nagy eseményről, ám most kiderült, hogy azóta már nem lángol annyira a szerelem, a testépítő pedig már új románcokon gondolkodik, sőt szeretne magának több műfeleséget is arra hivatkozva, hogy sok keleti ország amúgy is támogatja a többnejűséget – írta meg a LadBible.

Margo, Yuri szexbaba felesége sajnos nem sokkal az esküvő után, karácsony előtt megsérült, emiatt a férfi már új szerelem után nézett. Már felvette a kapcsolatot online egy másik szexbabával, aki Moszkvában él. A dolog szépséghibája, hogy a járvány miatt Yuri most nem repülhet el hozzá. Nemrég Yuri kipróbálta a szexet csirkehússal, és mivel szexinek találta, most arról álmodozik, hogy legyen egy mű szexcsirkéje, aminek egyszerre vaginája és fa**a is van. Yurit már a szexcsirke gondolata is felizgatja. Azt tervezi, hogy a szexcsirkét Lolának nevezi majd el, és házi pornófilmeket forgat majd vele. A férfiról nemcsak a furcsa szexfétisei miatt írnak a lapok, hanem azért is, mert az LMBTQ mozgalom támogatója: októberben egy transzneműekért folyó megmozduláson vett részt szoknyát felvéve, ami közben megverték és betörték az orrát.

Szexbabák az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top