nlc.hu
Trend

Elvette feleségül a szexbabáját

8 hónap együttjárás után összeházasodott szexbabájával a férfi

A guminő és a férfi most már a törvény előtt is boldog párt alkotnak.

A bodybuilder megházasodott szexbabájával, miután 2019-ben eljegyezte a guminőt. Esküvőjét eleinte márciusra tervezte, ám a járvány közbeszólt.

Elvette szexbabáját feleségül

Fotó: Instagram OddJack

2019-ben derült ki, hogy a Kazahsztánban élő Yurii Tolochko nyolc hónapja párkapcsolatban él Margóval, a felfújható szexbabával. Egy interjúban Tolochko elmondta, a „nőn” plasztikai beavatkozást is végeztek, mert a baba állítólag túlérzékeny volt a megjelenésére.

„Amikor bemutattam a fotóját a világnak, sok kritika érte, és komplexusos lett, ezért úgy döntöttünk, hogy plasztikai műtéten végeztetünk el rajta” – árulta el a férfi, aki szerint arája rengeteget változott a műtétektől, és mára sikerült megszoknia új külsejét.

Tolochko azt is állítja, a baba pincérnőként dolgozik egy helyi bárban, de mivel nem tud mozogni, segítségre van szüksége. Margo egyébként nem tud főzni, de szereti a grúz konyhát.

A férfi és párja egy bárban találkoztak először, miután egy férfi inzultálta a guminőt, és Yurii sietett a segítségére. Úgy tűnik, nem halt ki a lovagiasság a világból…

(via)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top