nlc.hu
Életmód

2 éve él egy guminővel

2 éve él boldog párkapcsolatban egy szilikonnővel egy hongkongi férfi

A férfi azzal magyarázza, hogy miért választotta a szexbabát, mert a nőnek nincsenek elvárásai vele szemben.

Egy 34 éves hongkongi férfinak megvan a magyarázata arra, hogy miért él együtt egy totál élethű szilikon szexbabával ahelyett, hogy egy igazi nővel osztaná meg az életét. 

Xie Tianrong immár két éve “van együtt” Mocsi nevű “barátnőjével”, és noha Mocsi mégiscsak egy szilikonbaba, Xie azt mondja, nem lehetne boldogabb.

Életük követhető a férfi Facebook oldalán, ahol aztán kapnak hideget-meleget, de Xiet ez különösebben nem érdekli. Azt mondja, az exei nem figyeltek rá, csak nyomkodták a telefonjukat, és követeltek tőle ezt-azt, Mocsi viszont nem akar semmit. 

Xie tíz éve pillantotta meg a csúcsrealisztikus szexbabát a Causeway-öböl egyik szexshopjában. Azonnal megtetszett neki, de akkor még ezek a babák irtózatosan drágák voltak, úgy 10 ezer dollár környékén adták őket, de aztán eltelt majd 10 év, és a babáknak leesett az ára, Xie pedig 2019-ben megvette Mocsit. Online rendelte meg, a baba megérkezett, ők pedig azóta is vígan élnek, a románc pedig aligha pukkadhat ki. Életképek: 

Banánnal: 

Kávéval: 

Sakk-matt: 

(via

Van még ott, ahonnan ez jött: 

szexbaba

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top