nlc.hu
Életmód

Házasságszédelgő rendőrkapitány

Letartóztattak egy texasi rendőrfőnököt, mert egyszerre három nőt szédített

A Texas Rangerek vették őrizetbe azt a helyi rendőrkapitányt, akit a menyasszonya buktatott le: a férfi ugyanis egyidőben volt férj, vőlegény és barát – mindhárom nőjének mást ígért.

Jason Collier, a texasi Stinnett városának rendőrkapitánya azzal szédítette menyasszonyát, Cecily Steinmetzet, hogy nőtlen, ugyanis korábbi házasságát érvényteleníttette. Utóbb kiderült, hogy az erről szóló okirat hamis.

Rangerek mentek a rendőrkapitányért (Illusztráció: iStock)

Rangerek mentek a rendőrkapitányért (Illusztráció: iStock)

Cecily rájött, hogy nem ő az egyetlen nő a férfi életében, kicsit nyomozni kezdett és kiderült, hogy a férfi még nős, de randizgat is egy harmadik partnerrel.

Chief Jason Collier is living a double/triple life. I was his girlfriend until yesterday. He lied to me and presented me...

Közzétette: Cecily Steinmetz – 2021. január 26., kedd

Az ügy kipattanásakor a négygyerekes apa lemondott posztjáról, ám az okirat-hamisítás miatt őrizetbe is vették és 10 ezer dolláros (3 millió forintos) óvadékot állapítottak meg. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top