Életmód

Nagyon megverték a nők a Békés megyei Casanovát

A kőművesként dolgozó férfi jó ötletnek gondolta, hogy pár óra alatt hat nőnek kéri meg a kezét. A nők ezt máshogy gondolták.

Összevert arccal érkezett haza szombaton a Békés megyei P. László. A férfiről a Blikk azt írja, hogy egy család hat nőtagját (köztük gyerekeket) akarta elvenni feleségül egy délelőtt alatt, ám a nők nem akartak hozzámenni, inkább összeverték.

Van, akinek nem elég egy pár (Illusztráció: pexels.com)

Van, akinek nem elég egy pár (Illusztráció: pexels.com)

Bár a kőművesként dolgozó férfi majd’ két évtizede nős, felesége szerint ez nem zavarja abban, hogy folyamatosan csapja a szelet más nőknek.

„Gazdag lennék, ha annyi ezresem lenne, ahányszor ígérte, hogy megjavul. Minden évben halálosan szerelembe esett, volt, hogy Móron dolgozott, eladta a cége fűkaszáját, hogy ki tudja fizetni a prostit. Máskor kiszívott nyakkal jött haza, azt állította, többen lefogták és egy nő az ölébe ült” – mondta a feleség, akinek saját anyja is azt javasolta, váljon el.

Mivel a férfi obszcén szavakat kiabált egy ötgyerekes családanyának is, a megtámadott nő garázdaság miatt tett rendőrségi feljelentést. 

nlc.házasság

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top