nlc.hu
Életmód

Imádja a szexet a pár, hallani sem akar babavállalásról

Heti négyszer szexel a pár – állítják, igazi büntetés lenne nekik a gyerekvállalás

A 28 éves Taylor és egy évvel fiatalabb férje, Justin úgy véli, az életük pont jó, ahogy van, semmi szükségük arra, hogy egy gyerek fenekestül felforgassa a boldogságukat.
gyerekmentes pár

Sok pár között okoz feszültséget a kérdés, hogy vállaljanak-e gyereket, s ha igen, hányat és mikor. A történet főhősei mindketten egyetértenek azzal, hogy semmi szükségük gyerekre, mert az szerintük túl sok lemondással jár és csak felesleges kihívásokat hoz a mindennapokba.

Így, hogy nincs gyerekük, bármikor felkerekednek, hogy világot lássanak, hetente legalább négyszer szenvedélyesen szeretkeznek és ha úgy tartja kedvük, egész hétvégén lustálkodnak. 

Elhatározásuk a Covid-járvány alatt csak még erősebbé vált, mint mondják, 2 évet így is elvesztegettek a pandémia miatt. „Mindketten imádunk utazni, bőven most mit bepótolnunk” – fejtegette az újdonsült feleség, aki tudja, hogy gyerekkel búcsút inthetnének a szabad mozgásterüknek.

Kifejtette azt is, hogy részükről nagy felelőtlenség lenne a babavállalás, és szentül hiszik a férjével, hogy nem is tenné őket boldoggá egy gyerek születése. „Onnantól, hogy ez megtörténik, minden körülötte forog, a saját boldogságod és a párkapcsolatod háttérbe szorul. Mi úgy gondoljuk, hogy a harmonikus kapcsolat egyik alapja, hogy a férfi és a nő megőrizze a függetlenségét, ez azonban nem megvalósítható, ha szülők lesznek” – fejtegette Taylor, aki szerint a gyerekvállalás után (kevés kivételtől eltekintve) elvész a felnőttek személyisége.

A gyereknevelés ráadásul szerintük drága is, ők pedig egy menő házat szeretnének venni maguknak és arra vágynak, hogy pihenjen a bankszámlájukon egy biztos pénzügyi alap. „Ha anyagilag elérjük, amit szeretnénk és eleget utaztunk, talán fontolóra vesszük a babavállalást, de ennek most nincs itt az ideje” – tette még hozzá a fiatal nő, aki egyelőre nem szeretne lemondani az átbulizott éjszakákról, a kényelmes hétvégékről és a gyerekmentes élettel járó végtelen szabadságról.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top