nlc.hu
Életmód

22 gyerekes anya

Még csak 26 éves, de már 22 gyereke van

Száznál is több gyerkőcre vágyik a grúz anyuka.

Nem mindennapi családja van a 26 éves grúz Kristina Ozturknak! A fiatal anyuka összesen 22 gyereket nevel, legtöbbjük egy év leforgása alatt született béranyáktól. A fiatal anyuka egy bájos videóban mutatta be a közösségi oldalán a népes családját. A felvételen egymás után mutatkoznak be a gyerkőcök nevük és születési dátumaik feltüntetésével. Mint kiderül, 20 baba ugyanabban az évben, 2020-ban született.

Kristina Ozturk

Kristina Ozturk és a gyerkőcei – Forrrás: Instagram / @batumi_mama

Kristinának a 20, béranyáktól származó kisgyereken kívül még 2 saját gyerkőce is van. Az előző házasságából 2014-ben született egy gyereke, a családja legfiatalabb tagja, Olivia pedig 2021 januárjában jött világra.

Ismerd meg az Ozturk családot!” – írta a családi videóhoz Kristina, majd egymás után bemutatkoznak a felvételen a gyerkőcök: Mustafa, Maryam, Ayrin, Alice, Hassan, Judy, Harper, Teresa, Hussein, Anna, Isabella, Ismail, Mehmet és Ahmet, Ali, Kristina, Alena, Sarah, Lockman és Alparslan.

A nagycsaládos anyuka Insta-követői nem győznek ámuldozni az imádnivaló gyerekeken. Többen megjegyezték, hogy össze lehet keverni őket, mivel olyan sokan vannak. „Köszönjük, hogy megosztottad velünk a világodat! Gyönyörű családod van!”, „Csodálatos dolog, hogy a gyerekek ennyi testvérrel nőnek fel!” – olvasható a kommentek között.

A 230 ezer Insta-követővel rendelkező Kristina azt állítja, hogy akár 105 gyereket is szívesen vállalna a milliárdos férjével, az 58 éves Galippal. A fiatal nő a georgiai Batumi tengerparti városban nyaralt, és anno ott ismerkedett meg a gazdag szállodatulajdonossal, akit pár amúgy hónapja kábítószerek és pszichoaktív anyagok illegális vásárlása és birtoklása miatt letartóztattak, emellett adócsalással is vádolják.

Kristina egyébként már egy könyvet is kiadott a gyereknevelési tapasztalatairól.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top