nlc.hu
Család

100 gyerek nevelőszülője volt a szupermami

16 gyereke mellett 100 gyerek nevelőszülője volt a szupermami

Három gyereke mellett 13 örökbefogadott gyereke is van a szupermaminak.

Egy önzetlen, 16 gyerekes anyuka, aki az elmúlt négy évben több mint 100 gyermeket fogadott otthonában nevelőszülőként, bevallotta, hogy hetente 35 adag mosást tesz be.

A 38 éves szupermami, Kelly Green 18 fős családjával él Dél-Karolinában. Három vér szerinti gyerekük van, és 13 örökbe fogadott, a legidősebb 21 éves, a legfiatalabb három.

Nevelőszülőként 2019 óta több mint 100 gyermeket nevelt, és 13 gyermeket fogadott örökbe.

 

A gyerekek eltartása azonban nem könnyű. Még egy egész tehenet is levágtak, ami egy évig elég hússal látta el a családot.

„A gyerekek, akiket örökbe fogadtunk, nem tudtak hazamenni, és ők is velünk akartak maradni. Tehát most egy nagy család vagyunk. Soha nem ez volt tervünk, de úgy érzem, hogy mindannyian pontosan ott vagyunk, ahol lennünk kell” – nyilatkozta az asszony.

A család 4000 négyzetméteres házban lakik, ahonnan minden gyalogosan elérhető. A mennyiségekhez azonban nehéz hozzászokni. Egy este például, ha taco van vacsorára, 10 kg darált hús fogy el.

Egy ilyen nagycsalád menedzselése csak szabályokkal működik, de hétvégén lazább a rutin. A házimunkában mindenki a maga módján részt vesz. Megdöbbentő azonban, hogy naponta legalább két adag törülközőt kell kimosni. Naponta 5 adag mosást kell az asszonynak betennie a gépbe, ami heti 35 adagot jelent.

(via)

16 gyerekes család

Fotó: TikTok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top