nlc.hu
Család

Ilyen a szülinap a 22 gyermekes családban

„22 gyermekes apa vagyok – 1 órába telik, míg elolvasom az összes születésnapi üdvözlőlapomat”

Így zajlik a szülinap a britek legnépesebb családjában.
theradfordfamily

Huszonkét gyermeket nevel az 53 éves Noel Radford és 48 éves felesége, Sue. Ezzel a számmal kiérdemelték Nagy-Britannia legnépesebb családja címet.

A Radford család életéről már évek óta reality forog, a nézők 2012 óta – akkor még csak 15 gyerekük volt – nyerhetnek bepillantást a mindennapjaiba. A házaspár legidősebb gyereke 34 éves, míg a legfiatalabb 3 éves.

A Channel 5 műsorában szereplő Radfordék a reality legutóbbi részében az édesapa születésnapját ünnepelték. Noel elárulta a kamerák előtt, hogy elég időigényesek náluk a születésnapok, mivel ő például egy órát csak azzal tölt, hogy kinyitja és elolvassa a gyerekeitől kapott születésnapi üdvözlőlapokat.

A műsorban éppen az ágyban feküdt a családapa, amikor sorra érkeztek az őt felköszöntő gyerekei, hogy átadják a képeslapokat. Amelyből egy idő után már egy nagy halom lett az ágyon. Noel mindet végigolvasta és megköszönte. Majd arról is beszélt a műsorban, hogy az ajándékozás náluk további 2-3 órát „vesz idénybe” egy-egy születésnapkor.

A nejétől amúgy repülővezetési leckéket kapott, miközben Noel retteg a magasságtól. Így nem csoda, hogy a nézőket is meghökkentette Sue ajándékválasztása. A 22 gyermekes apa egyáltalán nem tűnt lelkesnek, miután szembesült párja ajándékával – ez a rajongóknak is feltűnt.

(via)

Kiemelt fotó forrása: 22 kids and counting – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top