nlc.hu
Család

Nem költ januárban ez az anyuka

„Nemköltős” januárt tart karácsony után ez a 22 gyerekes anyuka

Azután, hogy három millió forint értékben vett ajándékot, nem csodálkozunk.
Sue és Noel Radford

Sue Radford, a 22 gyermekes anyuka, aki az Egyesült Királyság legnagyobb családjának a feje, elárulta, hogy „nemköltős” januárral tervezi az évkezdést – számolt be a Mirror.

A 47 éves nő a közösségi médiában posztolt arról, hogy bár karácsonykor 7000 fontot (több, mint 3 millió forintot) költött arra, hogy népes családjának ajándékot vásároljon, januártól életmódot vált: csak szükséges dolgokra fog pénzt kiadni.

A közösségi médián terjedő „no-spend” január egy olyan pénzügyi kihívás, ahol az a cél, hogy elkerüljünk minden olyan kiadást, ami nem a létszükségleteket fedezi.

Ha Sue sikerrel jár, az változást jelent majd Radfordék számára, akik a közösségi oldalaik alapján egy extravagáns ünnepi szezont zártak: a drága ajándékok mellett egy new york-i kiruccanás is belefért nekik.

Sue és Noel Radford az Egyesült Királyság legtermékenyebb szülőpárjaként vált ismertté: a legnagyobb gyermekük 32 éves, a legkisebb pedig egy. A párnak emellett pedig több, mint tíz unokája is van.

A család először a Channel 4 „15 Kids and Counting” című dokurealityjával vált ismertté, amit idén egy újabb rész követett. Emellett bevételkiegészítés gyanánt egy piteboltot is üzemeltetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top