nlc.hu
Család

Nem akar megállni 9 gyereknél a luxusfeleség

Nem akar megállni 9 gyereknél az olajmágnás 43 éves felesége

Kilenc gyereke és luxusélete van a nőnek.

A 43 éves Irene Major egy kilencgyermekes anyuka, aki olajmágnás férjével, Sam Malinnal él egy hatalmas birtokon, Kentben.

A magát „Ingress Abbey királynőjének” nevező brit-kameruni influenszer és reality-sztár azt állítja, hogy mindig is szeretett volna nagy családot – és lehet, hogy nem áll meg a jelenlegi kilencnél.

„Én magam is nagyon nagy családból származom, kilenc gyerek közül a hetedik vagyok” – mondja Irene a Metro.co.uk-nak. – Mindig is tudtam, hogy szeretnék gyereket, csak azt nem tudtam, hány lesz. Áldottnak érzem magam.”

Odahaza Irene kilenc gyermekének bőséges helye van a barangoláshoz és a játékhoz a hatalmas birtokon, amely Kent vidékének szívében található. Az Ingress Abbey egy gyönyörű, II. osztályú műemléképület, 1833-ban épült, és korábban filmforgatás helyszíneként is használtak.

luxusfeleség és 9 gyereke, ill. a legkisebbik

Fotó: Instagram

Irene mindennapi életébe beletartozik az iskolai gazdálkodás, a birtok irányítása és a születésnapi partik szervezése, ami szinte havi rendszerességgel fordul elő. Soha nincs egy unalmas pillanat sem. Irene bevallja, hogy nincs különösebb nevelési stílusa, de bevet néhány trükköt, hogy segítsen családján és gyermekein. Emellett inasok, sofőrök, szakácsok tüsténkednek körülöttük a nap 24 órájában.

 „Bár a lehető legtöbb lehetőséget szeretnénk biztosítani gyermekeinknek, kulcsfontosságú prioritásunk az, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a gyerekek megértik a pénz értékét és tisztában vannak kiváltságaikkal. Arra törekszünk, hogy ne hagyjuk őket túlságosan elkényeztetni.”

Míg gyermekei szeretnek játszani, Irene maga is szeret vásárolni, és hatalmas Hermes- és egyéb dizájneráru-gyűjteménye van. Kedvenc eseménye a Royal Ascot lóverseny.

Nem tart attól, hogy mások elítélik luxuséletmódja miatt, hiszen ahogy mondja, a férje és ő összpontosítással és kemény munkával építették fel azt, amijük van. „Ez a lány Afrikából elérte azt, amiről álmodott” mondja.

(via)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top