nlc.hu
Család

Így mentette meg a házasságát a 22 gyerekes házaspár

Megmutatjuk, hogy él egy 22 gyerekes család!

Sue és Noel Radford 1993-ban kötöttek házasságot, majd sorra jöttek a gyerekek, egész pontosan 22-en! Ezzel a számmal ki is érdemelték a Nagy-Britannia legnépesebb családja címet.

A házaspár őszintén beszélt arról, hogy az élet nem mindig fenékig tejfel ilyen sok gyerekkel, ezért volt idő, amikor kis híján a válás mellett döntöttek. 

A Radford család a lancashire-i Morecambe-ben él, az anyuka mindössze 7 éves volt, amikor megismerte az akkor 11 éves Noelt. Szerelmük kiskamaszként szökött szárba, Sue 14 évesen lett várandós az első gyermekükkel, aki a Christopher nevet kapta. Pár évvel utána megszületett Sophie, és sorra jött a többi baba.

Nagy-Britanniában az emberek igazán kíváncsiak arra, hogyan telnek a mindennapjaik, ezért egy valóságshow-ban is szerepelnek. Legkisebb lányuk, Heidie 2020 áprilisában született, az ő érkezését már a tévénézők is figyelemmel kísérhették.

Christopher ma már 33 éves, Sophie 29, Chloe 27, Jack 25, Daniel 24, Luke és Millie 22, Katie 20, James 19, Ellie 17, Aimee 16, Josh 15, Max 14, Tillie 12, Oscar 11, Casper 10, Hallie 7, Phoebe 6, Archie 5, Bonnie 4, Heidie pedig 2 éves. Sajnos a pár tizenhetedik gyermeke, Alfie 2014 júliusában elhunyt.

22 gyereket nevelő család

A róluk szóló realityben Sue felfedte, hogy életük során volt, hogy nagyon eladósodtak és rendkívül kilátástalannak érezték a helyzetüket. Hitelt vettek fel, hogy beindíthassanak egy pitesütő vállalkozást, terveik azonban nem valósultak meg, házasságuk pedig a válás közelébe sodródott.

„El sem tudom mondani, mennyire stresszes volt az életünk akkor. Az adósság gondolatával keltünk és feküdtünk, és sokszor éjszaka is felriadtunk, annyira nyomasztó volt ez a teher. Ha valamikor, akkoriban tényleg majdnem szakítottunk Noellel” – idézte fel a nagycsaládos Sue, akinek házasságát végül sikerült visszaterelni a régi kerékvágásba és túllendültek a holtponton.

Forrás: Via, Fotó: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top